Limousine Service Albania

Limousine Service Albania është kompania më e re dhe e para në Shqipëri me një shërbim transporti Business Class të personalizuar dhe unik. Ne operojme sipas standarteve të larta europiane në fushën e shërbimit të transportit BUSSINES CLASS.

Limousine Service Albania lindi per te plotesuar suksesin e kompanise lider ne sherbimin transportit taksi SPEED TAXI “Five Stars”. Stafi jonë është i përbërë vetem nga profesionistë të certifikuar sipas standarteve europiane per te ofruar këtë lloj shërbimi.

Me ne ju do te udhëtoni me konfortin dhe privatesine maksimale qe kompania jonë ofron.

 

Më bëri vërtetë përshtypje konforti i makinës tuaj. Shoferi ishte shumë i sjellshem dhe profesional. Nuk e pata fare problem të shpjegoja adresat ku do të bëja takimet pasi shoferi ishte i mirë informuar dhe mbi te gjitha  fliste gjuhën time.  Ju kam rekomanduar edhe tek bashkepuntoret e mi te biznesit.  Nuk e prisja nje sherbim te tillë në Shqiperi. Vazhdoni keshtu. Jeni të mrekullueshëm.

Antonio Turghi, Elechtrica IT02

Limousine Service

Mercedes-Benz V-class prodhim i vitit 2016

Makina ideale per takimet tuaja, udhëtime te gjata, apo evente te rendesishme. Numri maksimal i pasagjereve = 5+1 Internet Wireless on Board

 

 

 

 

 

.

Kontakto me ne