Flota

  • Skoda Superb prodhim i vitit 2016

    Black taxi Zgjedhja e duhur për lëvizje te shpejta brenda qytetit, me një shërbim te dedikuar, komod dhe konfidencial që mund ta ofroje taksia e zezë. Numri maksimal i pasagjereve = 4+1 Internet Wireless on Board      

    Më shumë
  • Mercedes-Benz V-class prodhim i vitit 2016

    Makina ideale per takimet tuaja, udhëtime te gjata, apo evente te rendesishme. Numri maksimal i pasagjereve = 5+1 Internet Wireless on Board

    Më shumë