Shërbimet

  • Pushimet tuaja me ne

    Ne ofrojmë shërbim transporti luksoz dhe komod për pushimet tuaja. Me makinat tona pushimet tuaja do të jënë ideale që në fillimet e udhetimit.

    Më shumë
  • Udhëtime te gjata pune:

    Tashmë udhëtimet tuaja të punës  nuk do jenë më lodhje per ju. Ekipi i limousine service do te kujdeset për tju siguruar një udhëtim te shpejte komod duke ju ofruar kushtet e nevojshme per te garantuar  suksesin ne qellimet tuaja.

    Më shumë