Shërbimet

  • Sherbime per evente Speciale

    Makinat tona luksoze jane te pershtatshme per evetnet tuaja speciale si ditelindje, pushime apo pervjetore.

    Më shumë
  • Transport “Louxery” per Aeroport

    Impresiononi klientet apo bashkëpunëtorët tuaj të biznesit duke i ofruar një sherbim ku ata do të udhëtojnë me stil dhe konfort maksimal të pritur  nga makinat tona.

    Më shumë