Cmimet

Me poshte do te gjeni cmimet per sherbimet tona.

Koha Cmimi
70 min 45 euro
4 ore 150 euro
8 ore 270 euro
12 ore 290 euro
24 ore 650 euro
7 dite 3900 euro
Aeroporti Rinasit – Tirane (dhe anasjelltas) 35 euro
Tirane – Shkup (dhe anasjelltas)  330 euro
Tirane – Oher (dhe anasjelltas)  240 euro
Tirane – Prishtine (dhe anasjelltas)  285 euro
Tirane – Prizren(dhe anasjelltas)  240 euro
Tirane – Peje (dhe anasjelltas)  285 euro
Tirane – Podgorice (dhe anasjelltas)  285 euro
Tirane – Budva  (dhe anasjelltas)  285 euro
Tirane – Athine (dhe anasjelltas)  600 euro