Albania Limousine Service:

We are the first and most unique company in Albania which offers its Business Class personalized transport service under the European standards. Albania Limousine Service was created to fulfill the success of the company SPEED TAXI “Five Stars”, as a leader in the taxi transport service

Our staff is composed only by professionals certified to European standards for providing this kind of service.

By us you will travel safely with the utmost comfort and privacy service that our company offers.

Më bëri vërtetë përshtypje konforti i makinës tuaj. Shoferi ishte shumë i sjellshem dhe profesional. Nuk e pata fare problem të shpjegoja adresat ku do të bëja takimet pasi shoferi ishte i mirë informuar dhe mbi te gjitha  fliste gjuhën time.  Ju kam rekomanduar edhe tek bashkepuntoret e mi te biznesit.  Nuk e prisja nje sherbim te tillë në Shqiperi. Vazhdoni keshtu. Jeni të mrekullueshëm.

Antonio Turghi, Elechtrica IT02

Limousine Service

Mercedes-Benz V-class production 2016

The ideal vehicles for your meetings, long trips or important events. The maximum number of passengers = 5 + 1 Wireless Internet on Board

 

Contact with us