Skoda Superb prodhim i vitit 2016

Black taxi

Zgjedhja e duhur për lëvizje te shpejta brenda qytetit, me një shërbim te dedikuar, komod dhe konfidencial që mund ta ofroje taksia e zezë.

Numri maksimal i pasagjereve = 4+1

Internet Wireless on Board

 

Skoda superb 2016 per web