Pyetje

Si mund ta bej rezervimin me Limousine Service?

Ju mund te rezervoni ne numrin e telefonit +355 69 80 80 800 ose online duke klikuar ketu REZERVO

Si mund te anullohet nje rezervim?

Deri ne 24 ore perpara rezervimit anullimi eshte pa pagese. Per anullime rezervimesh ne raste eventesh deri ne 10 dite perpara eventit, eshte falas.

Ku mund ta marr faturen?

Fatura do ju dergohet me ane te postes elektronike ne daten qe ju keni caktuar per rezervimin e sherbimit tone. Me pas ju mund te terhiqni kopjen fizike te saj ne cdo moment ne zyrat tona.

A mund te paguaj me karte krediti?

Per momentin nuk e ofrojme kete menyre pagese. Pagesa per sherbimin mund te behet nepermpjet transfertes bankare ose Cash.

Kam shum bagazhe te medha, a lejohet te vendos bagazhe brenda makines tek sediljet?

Jo nuk lejohet pasi bagazhet mund te demtojme apo grisin tapicerine e makines.

Nese vonohet avioni a me duhet te paguaj per oret e pritje te shoferit?

Per vonesa deri ne 45 minuta ju nuk do te paguani.

Kam humbur dicka ne mjetin tuaj, si mund ta marr ate?

Ju lutem verifikoni qe te keni marre te gjihta sendet tuaja perpara se te dilni nga makina. Mund te telefononin telefononi ne zyren tone ne numrin 0035542222555. Ne rast se shoferi e gjen sendin e humbur atehere ne do ju kontaktojme menjehere dhe do ta sjellim  ne nje destinacion te perzgjedur nga ju kundrejt nje pagese. Ne nuk jemi pergjegjes per asnje humbje sendesh tuaja personale.